Library Building Committee Takes More Time to Save Money

BOULDER JUNCTION - The Boulder Junction building committee hoped to have plans for a new community center finalized today. But its decided to take an extra two weeks to make more cost saving changes to the plans. Last fall the town voted "yes" to the 14,000 square foot plan. Since then an architect has come up with a design the committee thinks will please everyone. Full Story: WJFW

Add new comment

Warning
Please refrain from adding URLs to unrelated or commercial websites. This site is moderated and comments with inappropriate links are rejected. Thank you for your understanding.

No profane language is allowed! Posts that contain profanity will not be published.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.